Utbildningshelg 7-8 september

Under Utbildningshelgen arrangeras Zonlagsturneringen för ledare som har spelare födda 2010. Samma helg genomförs Distriktslagsträningar för spelare födda 2009 och 2008.

Göteborgs Fotbollförbund anordnar, inom ramen för Fotbollslyftet, Zonlagsturneringen vars fokus är ledarutbildning. Föreningsledarna i respektive zon bildar tillsammans ett eller flera lag (Zonlag) och spelar, med rent utbildningsfokus, matcher mot de andra zonerna. Lagen leds av nämnda föreningsledare (Zonlagscoacher) som får fortbildning och stöttning av Fotbollslyftets Zonutvecklare. Lagen utgörs av samma ledares spelare. Detta upplägg genomförs för ledare som har spelare födda 2010.

Spelare födda 2009 och 2008 kommer att kallas till Distriktslagsträningar samma helg. I anslutning till dessa träningar kommer ledarna för dessa åldersgrupper ha möjlighet att medverka på en tillhörande utbildning.

Bägge ovanstående aktiviteter genomförs 7–8 september på Kviberg.

Vill du som ledare med spelare födda 2010 medverka på Zonlagsturneringen 7-8 september samt den förberedande fortbildningen 21 augusti? Då är du hjärtligt välkommen till det s.k. Bemanningsmötet 4 juni. Vi vill på samma möte också träffa dig som är ledare för spelare födda 2009 och/eller 2008 för att tillsammans prata om era spelare och vår spelarutbildningsverksamhet för dessa åldersgrupper. Anmälan till Bemanningsmötet 4 juni görs på länken längre ner. Sista dag att anmäla sig är 3 juni.

Det viktigaste syftet med Utbildningshelgen, och tillhörande aktiviteter, är att få möjlighet att träffa er ledare och tillsammans prata om hur vi spelar vår fotboll och bedriver den absolut största och viktigaste spelarutbildningen vi har i distriktet, nämligen den ni bedriver i era föreningar varje dag! Du som är med nedanstående datum får möjlighet att samverka med andra föreningsledare och får samtidigt kostnadsfritt ta del av fortbildning med handfasta tips kring spelarutbildning i match och träning.

Följande datum gäller:

  • Bemanningsmöte, 4 juni kl. 18.00-20.00: Katrinelundsgymnasiet. Anmälan här!
  • Fortbildning för Zonlagscoacher, 21 augusti: Katrinelundsgymnasiet.
  • Utbildningshelg, 7-8 september: Kviberg.

Zonlagen (födda 2010) bildas 2024 utifrån zonindelningen i Fotbollslyftet:

  • Zon Centrum
  • Zon Väster
  • Zon Mölndal + Härryda
  • Zon Ale + Hisingen + Kungälv + Öckerö
  • Zon Lerum + Partille + Öster