Lediga tjänster - Reboot Football for Jobs

Just nu söker vi på Reboot - Football for jobs 2 st nya handledare för en visstidsanställning på 6 månader med möjlighet till förlängning.

Om projektet

Reboot riktar sig till främst unga som står utanför arbetsmarknaden eller som idag inte har någon sysselsättning.
Under projektets gång får deltagarna ta del av en utbildning som innehåller arbetsmarknadskunskap, fotbollens ledarutbildning, studievägledning och fysisk aktivitet samt praktik som en viktig avslutande del i utbildningen.

Projektets huvudmål när utbildningen är klar är att deltagarna kommit i sysselsättning i form av arbete, utbildning eller närmat sig arbetsmarknaden eller studier.

Reboot syftar till att öka möjligheterna till sysselsättning för individer som befinner sig långt ifrån arbetsmarknaden samt att stärka deltagarnas arbetslivserfarenhet genom praktikmöjligheter. I förlängningen handlar projektet om att ta fram en metodmodell där utbildningsinsatser tillsammans med fotbollens erfarenheter av ledarskap och föreningsliv leder till ökad sysselsättning i samhället.

Vem är du?

Vi söker efter personer som är duktiga på att vara spindeln i nätet, erfarenhet utav att ha arbetat i våra prioriterade områden och även kan utföra administrativa arbetsuppgifter.

Vi lägger stor vikt på personlighet och vi ser helst att du som söker har erfarenhet utav att möta individer som kanske stått utanför samhället och behöver hitta en väg tillbaka.

Vi jobbar mycket i team och därför söker vi dig som har lätt för att samarbeta, är serviceinriktad och strukturerad.

Övrigt

Tjänsten består i huvudsak av dagtidsarbete men även kvällar och helger kommer i fråga.

Göteborgs Fotbollförbund är en arbetsplats där jämställdhet och mångfald är viktigt och därför något som också kommer att påverka denna rekrytering.

Ansökan

Vi rekryterar för tjänsterna löpande så välkommen med din ansökan snarast.

 

Ansökan och ev. frågor kan ställas till projektledare Marina Hanna Esso