Förslag seriesammansättning

Här finner ni förslag 1 på seriesammansättning i våra representationsserier.

Tävlingskommittén vill att ni noterar att serieförslaget är ett förslag och det är preliminärt med tanke på att anmälningstiden går ut den 21 november vilket gör att det kan komma att bli förändringar.

När ni tar er an förslaget föreslår vi att ni går igenom inplaceringen av ert lag och diskuterar internt med berörda om ni vill göra justeringar, kontrollera gärna att er förening har rätt idrottsbeteckning.

Sista datum att skriftligen lämna föreningens synpunkter på TK:s första förslag till seriesammansättning är den 13 november. Observera att synpunkter endast kan lämnas skriftligen till Göteborgs Fotbollförbund. Synpunkter ska lämnas av föreningen och inte den enskilde ledaren/spelaren. Vidare ska det, vid lämnandet av synpunkter, också lämnas en motivering och ett motförslag som tar hänsyn till "helheten" över hela tävlingskategorin.

De lag som ev. vill göra en förändring skall även kontakta den/de föreningar som kan bli berörda av förändringen. Föreningens ev. synpunkter mailas till lotta.gustafsson@svenskfotboll.se.

Om vi inte kontaktas av er förening under yttrandetiden betraktar vi det som att ni inte har några synpunkter på förslaget.

Notera följande:

- Div. 2, dam - Lagen är inte placerade i några serier ännu. Detta görs senare av Götalandsdistrikten.

- Div. 4, dam – i första förslaget har vi gjort två serier med 10 lag/serie. Detta för att få ihop helheten så bra som möjligt för alla deltagande lag.

- Div. 5, herr – ärende pågår fortfarande vilket kan komma att påverka upp- och nedflyttningar i 4, 5, och 6.

- Div. 7, herr – notera att det ev. kommer tillkomma fler nya lag.

Här nedan kan ni se föreningarna fördelade på kartor gjorda i Google Maps.

För bäst funktion och för att kunna se helheten, rekommenderar vi att ni öppnar kartorna på en dator.

Karta div. 3, dam

Karta div. 4, dam

Karta div. 5, dam

Karta div. 4, herr

Karta div. 5, herr

Karta div. 6, herr

Karta div. 7, herr

Vi reserverar oss för eventuella skrivfel.