Lokal Ledarutbildning (LLU) 22-23 april

22 och 23 april genomför Göteborgs Fotbollförbund, ihop med distriktets elitföreningar, Lokal Ledarutbildning (LLU).

Dessa LLU är kostnadsfria och kommer att ledas av det vi kallar för Zonutvecklare, med hjälp av föreningarnas Fotbollsutvecklare. Zonutvecklarna, utifrån elitföreningarna eller från Göteborgs Fotbollförbund, jobbar med fotbollsutveckling i distriktet och framför allt mot ovan nämnda Fotbollsutvecklare. 

LLU riktar sig mot ledare för spelare 10-16 år och kommer behandla kärnan i det som bidrar till bra spelarutbildning i träning och match. Ni kommer få handfasta tips som ni kan jobba med i era lag och i er förening och samtidigt träffa andra ledare för samma åldergrupp i ert geografiska område.

Anmälan till 22-23 april stänger tisdag 11 april (notera att det är under påsklovet så anmäl dig i tid!)

All info och anmälningsformulär hittar du här: