GFF inleder samarbete med Ullmax

Göteborgs Fotbollförbund kan idag presentera ett nytt partnerskap som kommer bidra till våra satsningar kring jämställdhet inom fotbollen och att stärka vår roll som viktig samhällsaktör.

Ullmax är en klädleverentör som grundades år 2002 med visionen att bidra till att så många som möjligt ska kunna få en meningsfull fritid. Ullmax erbjuder funktionskläder för den aktiva familjen från topp till tå som underlättar aktivitet och rörelse oavsett årstid eller väder vilket bidrar till en meningsfull fritid för barn och ungdomar. Med många års erfarenhet inom olika idrotters föreningsliv runt om i Sverige vill nu Ullmax kliva in tydligare i fotbollens värld för att vara med och stärka fotbollens roll som viktig samhällsaktör med extra fokus på jämställdhet.

Vi på Göteborgs Fotbollförbund ser fram emot detta samarbete och vill redan nu passa på att slå ett slag för den föreningsträff som Ullmax anordnar på Scandic Backadal klockan 18:00 på måndagen 10 oktober. Ett bra tillfälle för er att stifta bekantskap med representanter från Ullmax och diskutera hur de skulle kunna hjälpa just er förening.

Ullmax produkter säljs enbart via klubbar, lag och skolklasser. Den säljande gruppen får 30% i provision på utförsäljningspriset.



Länk för mer information och anmälan till Ullmax kick-off i Göteborg: https://kickoff.ullmax.se/

Besök också gärna Ullmax hemsidan för mer allmän information: https://www.ullmax.com/sv/