Välkommen på Ullmax-kickoff!

Vi har en ny samarbetspartner som vill bjuda in till en kick-off måndagen den 10 oktober.Måndag 10 oktober kommer vi till Scandic Backadal i Göteborg för att hålla vår årliga kick-off. Vi kommer presentera nyheter i konceptet och givetvis visa upp våra otroligt fina plagg från årets höstkollektion.
Vi bjuder på kaffe och smörgås och alla som kommer får en värmande gåva. I år är det vår nya produkt Sit Pad i två pack som alla deltagare får med sig hem.
Vi startar klockan 18:00 och håller på ca en timme.

Hoppas vi ses!

Anmäl dig till vår kick-off i Göteborg här: https://kickoff.ullmax.se/

Det här är Ullmax
Ullmax startade år 2002. Vi har samma vision nu som då – att bidra till att så många som möjligt ska kunna få en meningsfull fritid.

Vårt mål har alltid varit att klä den aktiva familjen från topp till tå, och på så sätt inspirera till aktivitet och rörelse.. Det gör vi genom att utveckla, designa och tillverka ett brett sortiment av prisvärda och stilsäkra funktionskläder i kvalitetsmaterial. Våra produkter säljs av lag, föreningar och skolklasser som därigenom tjänar pengar för att kunna driva och utveckla sina ideella verksamheter. 30% av utförsäljningspriset är den säljande gruppens provision. Ullmax har även en webbshop och för alla köp som genomförs i vår e-handel går alltid 10% tillbaka till föreningslivet, och då väljer kunden själv i kassan vilket lag eller grupp som ska få pengarna.