Vaccinationsbevis kan krävas för tillträde till allmänna sammankomster och offentliga tillställningar

Regeringen meddelade under onsdagen att man avser att gå vidare med förslaget om att möjliggöra användning av vaccinationsbevis vid allmänna sammankomster och offentliga tillställningar från och med den 1 december 2021.

Syftet är att begränsa smittspridning bland framför allt ovaccinerade genom att förhindra att ovaccinerade personer samlas i större grupper, samtidigt som verksamheter kan fortsätta att ta emot besökare.

Detta kan komma att påverka arrangemang såsom matcher, tävlingar och cuper inomhus med fler än 100 åskådare efter 1 december och vi ber alla arrangörer att hålla sig uppdaterade om den fortsatta utvecklingen.

Läs mer om detta på SvFFs hemsida här!

 

Göteborgs Fotbollförbund