Anslagstavla

Här kan ni annonsera (kostnadsfritt) och söka efter spelare/ledare och efter träningsmatcher. Endast spelare som idag inte tillhör en förening får sökas. Ledare/tränare/föreningsutvecklare är okej och endast annonser som är förenliga med övergångspolicyn kommer att publiceras. Ni kan också sätta upp er på vår tränarlista.

Nu är det dags för de som vill sätta upp sig på Tränarlistan för fotboll och futsal inför säsongen 2021/2022. De som är intresserade av ett tränaruppdrag kan från och med nu anmäla sitt intresse.

Fyll i dina uppgifter i nedanstående formulär. Välkommen att sätta upp dig på tränarlistan!

Vi vill påminna er att ta del av vår Avsiktsförklaring och Övergångspolicy.

Maila till Anette Wigerud så lägger vi ut det på Anslagstavlan.
Meddelandet ligger ute i en månad efter införandet.

 

Om Qviding FIF

Qviding FIF är bland de största fotbollsklubbarna i Göteborg med sina 1100 aktiva spelare och 250 ledare, där vi har lag i alla, och ibland flera,  åldersgrupper från 6-19 år för flickor och pojkar. Vår verksamhet bedrivs till största del på Härlanda Park, en hållplats och kortare promenad från Redbergsplatsen, där anknytningen kollektivt är mycket god. 

I Qviding FIF är vi idag 5 anställda, tre heltidsanställda på kansliet, en tränare i flickakademin på 75%  samt en lokalvårdare på 50%. Där vi alla hjälps åt för att underlätta i din tränar-vardag. 

Är utveckling viktigt för dig? 

Vi erbjuder både intern och extern tränarutbildning, möjlighet till studiebesök och stöd i din egna tränarutveckling från klubbens Utvecklingsansvarig. Tränaruppdraget är arvoderat utifrån uppdragets omfattning, din kompetens och erfarenhet samt din utbildningsnivå.

Vår ambition?

Vi strävar alltid på att bli bättre i fotboll, och se till att så många som möjligt skall kunna vara med så länge som möjligt. Därför skapar vi nu ett Damjunior, som ska fungera som en möjlighet att för fler tjejer välja hur deras fotboll ska se ut. Damjunior kommer, tillsammans med klubbens akademilag, F17 och F19 utgöra verksamheten för flickor 16-19 år.   

Vem söker vi?

Du brinner för att utveckla varje spelare, du skapar en utbildningsmiljö där spelare kan växa och använder klubbens spelarutbildningsplan som verktyg för det. Du tycker om att jobba i team och tillsammans med andra där ni driver verksamheten i linje med föreningens mål och riktlinjer.

Din intresseanmälan?

Skicka din intresseanmälan till kristoffer.pilmalm@qviding.se, eller hör av dig direkt på 0763-120747. 

 

Tjänsten eller tjänsterna önskas tillsättas 1/11. 

Om oss

Backatorp IF Fotboll är föreningens största sektion och erbjuder verksamhet för flickor och pojkar från sex år via barn- och ungdomsverksamhet upp till junior-verksamhet. Vi engagerar närmare 600 spelare och 85 ledare och tränare. Vår verksamhet bedrivs på Lillhagsparken och på Backavallens konstgräs i Hjärtat på Hisingen

Backatorp IF är en välfungerande förening med sund ekonomi och ordning och reda. Vi har en aktiv styrelse och en anställd kanslist.

Brinner du precis som vi för att utveckla människor och fotbollen som verktyg?

Vi erbjuder både intern och extern tränarutbildning och stöd i din utveckling. Våra tränaruppdrag är arvoderade utifrån uppdragets omfattning, din kompetens och erfarenhet samt din utbildningsnivå.

Vår ambition?

Som lag, har vi alltid haft ambitionen att spela en attraktiv fotboll, där bollen gör jobbet. Vi strävar alltid på att bli bättre i fotboll och vi vill att så många som möjligt skall kunna vara med så länge som möjligt. Nu vill vi därför ta nästa steg för att etablera en stark tjejsatsning på centrala Hisingen. Vår ambition på några års sikt är att ha ett etablerat damlag och juniorlag.

Vem är du?

Du brinner för att utveckla varje spelare, du skapar en utbildningsmiljö där spelare kan växa och du genomför en långsiktig fotbollsutbildning. Du är en lagspelare som gillar att jobba tillsammans med andra och kommer att ingå i ett ledarteam med olika roller där ni driver verksamheten i linje med föreningens mål och riktlinjer.

Din intresseanmälan?

Skicka ditt tränar-CV till jonas.sand@backatorpif.se

Om vi ser att du vill samma sak som oss så vill vi gärna träffa dig och prata mer om hur du kan vara en del i Backatorp IF Fotboll.

Fässbergs IF är en breddförening i Mölndals kommun. Fotbollsplanerna (med helt nylagt konstgräs) ligger på Åby Vallen och är omringade av ett fantastiskt fint sportcenter med fotbollsplaner, ishall, simhall, friidrottsarena etc. Det händer oerhört mycket i i närområdet och kommunen är inne i en väldigt expansiv fas. Så möjligheterna kan inte vara bättre!

Vi i Fässbergs IF söker nu en ny arvoderad huvudtränare till vårat juniorlag. Det är en stor och träningsvillig grupp på ca 35 spelare. Spelarna är födda 2006, 2007 och några 2008. Det kommer med stor sannolikhet finnas två assisterande tränare med i truppen under nästa säsong.

Vi söker efter en person som ser långsiktigt på sin framtida karriär som tränare och som är motiverad till att utveckla Fässbergs ungdomssektion och bidra till en naturlig övergång från juniorlag till seniorlag. Samt vara en förebild för de yngre lagen och andra ledare i föreningen. Vi letar även efter spetsegenskaper som ska kunna medföra att föreningen kan uppnå den stora potential vi har.

Vi i Fässberg har en ambition att fortbilda våra tränare och se till att de får den hjälp de behöver för att kunna bedriva sin verksamhet på bästa möjliga sätt.

Är du intresserad av att veta mer kring denna roll och vad det innebär mer att vara en del av Fässbergs IF?

Tveka inte att höra av dig så bokar vi in ett möte:

Föreningsutvecklare Petter Bager

petter@fassbergsif.se

076-3046262

Intervjuer och rekryteringsprocess inleds under hösten

Göteborg Stad och RF Sisu Västra Götaland erbjuder en unik möjlighet för er föreningar att utbilda 1-2 unga ledare i åldrarna 15-20 år. Läs mer i inbjudan nedan.

Här kommer även information om de utbildningar och föreläsningar som Göteborgs Stad gått in och finansierat deltagandet på för era föreningsmedlemmar. De är alltså gratis för er. Nedan finns ett urval av exempel. Samtliga kostnadsfria föreläsningar hittar ni här.

 

För ungdomar:

Grundutbildning för tränare – Unga ledare 14-20 år

Se även Unga ledar-programmet här nedan.

 

För tränare:

In or outside the box – metodmaterial för att leda diskussioner med ungdomar om värdegrund, jargonger och kultur

Våga fråga – Suicide zero

 

För organisationsledare:

Styrelsens roll och ansvar

Grundläggande föreningsekonomi

 

För föräldrar:

Lunchföreläsning ”Förälder på arenan – så kan du stötta ditt barn”

 

Sprid i era kommunikationskanaler eller häng upp affischen i er föreningslokal. Affischen hittar ni här.

 

Unga ledar-programmet

Under 2022 genomför Göteborgs Stad tillsammans med RF-SISU Västra Götaland också ett Unga ledar-program där unga ledare får utbildning och arvode. Ta chansen att nominera unga ledare i er förening. Läs mer om programmet här eller gå direkt till ansökningsblanketten här.

 

Hela utbildningsutbudet

Är ni intresserad av att läsa hela utbildnings- och föreläsningsutbudet? Här hittar du kalendern på vår webbsida samt vårt utbildningsutbud.