Anslagstavla

Här kan ni annonsera (kostnadsfritt) och söka efter spelare/ledare och efter träningsmatcher. Endast spelare som idag inte tillhör en förening får sökas. Ledare/tränare/föreningsutvecklare är okej och endast annonser som är förenliga med övergångspolicyn kommer att publiceras. Ni kan också sätta upp er på vår tränarlista.

Nu är det dags för de som vill sätta upp sig på Tränarlistan för fotboll och futsal inför säsongen 2021/2022. De som är intresserade av ett tränaruppdrag kan från och med nu anmäla sitt intresse.

Fyll i dina uppgifter i nedanstående formulär. Välkommen att sätta upp dig på tränarlistan!

Vi vill påminna er att ta del av vår Avsiktsförklaring och Övergångspolicy.

Maila till Anette Wigerud så lägger vi ut det på Anslagstavlan.
Meddelandet ligger ute i en månad efter införandet.

 

Vi söker en arvoderad huvudtränare till vårt P 06 som idag består av ca 23-24 spelare och 3 engagerade ledare. Laget har idag ett stort utbyte med juniorerna och ett par spelare har redan spelat med senior i Reservklass 1.

Vi erbjuder: en utvecklande träningsmiljö på en anläggning vi själva disponerar, en fungerande organisation av tränare och ledare från seniorlag till ungdomslag. Tillgång till fysio och skaderehab på plats.

Vi söker: Utbildad tränare med minst ungdom B eller likvärdig erfarenhet. Kontakta Mattias  073-5100226 eller Torbjörn 073-3312761.

Huvudtränare till damer div 3 sökes. Arvodering utgår. Vi söker någon med erfarenhet från liknande uppdrag (kan vara som assisterande tränare tidigare men att man nu känner att man vill ta klivet upp). Tränarutbildning är ett krav. Vänligen sänd din intresseanmälan till vår föreningsutvecklare, Antoine Meunier, på följande mail: foreningsutvecklare@askimsik.se.