Anslagstavla

Här kan ni annonsera (kostnadsfritt) och söka efter spelare/ledare och efter träningsmatcher. Endast spelare som idag inte tillhör en förening får sökas. Ledare/tränare/föreningsutvecklare är okej och endast annonser som är förenliga med övergångspolicyn kommer att publiceras. Ni kan också sätta upp er på vår tränarlista.

Nu är det dags för de som vill sätta upp sig på Tränarlistan för fotboll och futsal inför säsongen 2023/2024. De som är intresserade av ett tränaruppdrag kan från och med nu anmäla sitt intresse.

Fyll i dina uppgifter i nedanstående formulär. 

Vi vill påminna er att ta del av vår Avsiktsförklaring och Övergångspolicy.

Maila till Anette Wigerud så lägger vi ut det på Anslagstavlan.
Meddelandet ligger ute i en månad efter införandet.

 

Är du intresserad av testa på som trämare för ett nybildat lag som nu spelar i Pojkar 2009 (15 år) Svår 20024.

För mer information kontakta Jakob Gabriels på assyriskabkp2009@gmail.com.

Fotö GoIF div 7 söker tränare för denna säsongen. Hjälptränare finns.

Resor ut till Fotö från Göteborgs centrum tar ca 1 timma.

För mer information kontakta Raymond Englund 0736-227275, raymondenglund@hotmail.com.

Vi söker nu efter ett par extra händer till våran huvudtränare. Fokuset kommer att ligga på att hjälpa till omkring laget och träningar, samt ha lite mer fokus på målvakterna. 

Tidigare erfarenheter prioriteras men är inte ett krav!

Att kontakta vid intresse eller eventuellt frågor: 

Petter Dahlberg
+4676-052 52 09

Väl mött, 

Azalea BK Herrsenior"

Vi erbjuder bra förutsättningar för rätt person/er,i form av egen anläggning på Hjällbovallen där vi disponerar två naturgräsplaner.en konstgräsplan och en inomhushall med nylagt konstgräs.

När det gäller spelartruppen så består den av en härlig mix av unga talangfulla tjejer och lite mer rutinerade ”damer”,som under rätt ledning kan bli hur bra som helst!

Du/ni som brinner för det här med utbildning/utveckling i en härlig miljö,tveka inte att höra av dig/er!

 

Kontaktperson: Björn Ramstarke bjorn@gunnilseis.se

Lerums IS är en av de största fotbollsföreningarna i Göteborgsområdet med över 1500 medlemmar fördelat på över 1200 spelare och 300 ledare. Vår vision är att vara Västsveriges bästa och mest leende breddfotbollsförening!

Vi gör nu ett omtag på vår föreningsstrategi där vi vill ge fotbollen ännu större utrymme och satsa ännu mer på att skapa en fotbollsutbildning med hög kvalitet och bra innehåll. Vi vill skapa de bästa möjliga förutsättningarna för våra spelare och ledare i Lerums IS.

Som ett steg i det arbetet så har vi rekryterat en klubbchef att leda och driva arbetet samt en föreningsutvecklare, som efter trogen tjänst har fått nytt jobb och därför söker vi nu en ny person i den rollen. Tjänsten är en heltidstjänst. Som föreningsutvecklare i Lerums IS kommer du att jobba med bland annat att:

  • Utveckla och genomföra föreningens ledarutbildningsplan
  • Utveckla och genomföra föreningens spelarutbildningsplan
  • Aktivt stötta i utbildningar, träningar och fotbollsskolor
  • Säkerställa föreningens policy och värderingar
  • Driva den operativa verksamheten gentemot ledare så att de får de bästa förutsättningarna

Fokus är förenings- och fotbollsutvecklingen. Det ingår också i arbetsuppgifterna att driva föreningens kansli och hantera vissa administrativa uppgifter så som planbokning, matchändringar, serieanmälningar m.m. samt driva olika projekt.

Vem söker vi?

Vi söker en person som har ett brinnande intresse för föreningsliv och för att använda idrotten som verktyg att ge barn och ungdomar en meningsfull, stimulerande, rolig och hälsosam fritid. Vi ser att du är ansvarstagande och kan jobba strukturerat och målmedvetet under eget ansvar, att du stimuleras av att jobba med människor, att du är deltagande och kommunikativ. Du gillar att jobba i team, antingen i det lilla teamet som leder vår förening, tillsammans med ledare i våra lag eller i tillfälliga projekt som till exempel våra utbildnings- eller föreningsdagar, cuper, fotbollsskolor etc.

Det här är också viktigt för oss:

  • Att du har lägst UEFA B / UEFA B ungdom
  • Att du har dokumenterad erfarenhet som tränare inom barn- och ungdomsidrotten, gärna på olika nivåer. Annan pedagogisk eller idrottsvetenskaplig utbildning är också meriterande.
  • Att du har erfarenhet från arbete inom föreningslivet, kansli, projekt- eller utvecklingsarbete inom föreningslivet, fotbollsområdet etc.
  • Att du är behörig att hålla i utbildningar så som Spelformsutbildningar, SvFF D m.fl från förbundet är meriterande.

Hur går vi vidare?

Vår målsättning är att genomföra rekryteringen så snart som möjligt och vi kommer att genomföra intervjuer kontinuerligt. Det viktigaste är dock att hitta rätt person. Om du känner att du är den personen så skicka din ansökan till:

Joakim Karlsson (ordförande): ordforande@lerumsis.se

Om du har ytterligare frågor får du gärna kontakta:

Joakim Karlsson (ordförande): ordforande@lerumsis.se eller mobil: 0765533574

Jenny Holm (klubbchef): jenny@lerumsis.se eller mobil 0760794777

Drömmer du om att leda ett engagerat lag med motiverade spelare? Klappar ditt hjärta för att lyfta och stötta andra i deras utveckling? Är du en fena på teambuilding? Då kanske det är du som ska hålla i stafettpinnen och bli en viktig del i Lekstorps IF´s satsning på damfotboll. 

Klubben

Lekstorps IF har i snart 60 år engagerat barn, ungdomar och seniorer med olika sporter. Numera ägnar vi oss åt fotboll och bordtennis. I vår fotbollsverksamhet har vi idag ca 480 aktiva barn och ungdomar. I vår fotbollssektion har vi en anställd fotbollsutvecklare som arbetar 25%.

Din roll

Ditt uppdrag blir att leda laget och skapa utvecklande, inspirerande träningar enligt SvFFs riktlinjer. En ny röst för spelarna med fokus på att bygga en stark trupp och samtidigt ge individen utmaning. 

Om uppdraget

Uppdraget innefattar att hålla i minst två träningar per vecka. Coacha på match en gång per vecka (seriespel). Som tränare förväntas man anordna träningsläger samt hitta och åka på cup minst en gång per år.

Att verka för en god klubbanda så att våra spelare stannar kvar i klubben i många år ser vi som en självklarhet.

Laget kommer anmälas till Flickor 15-16 år Medel, enligt GFF`s nya serieindelning.

Vi erbjuder 

      En fin anläggning i lantlig miljö. Klubbhus med 5 omklädningsrum och en bastu, nylagd konstgräsplan samt en naturgräsplan. På området finns även ett utegym.

       Tränararvode som utbetalas 1 gång per år.

         Möjlighet till vidare utbildning.

Din profil

Lekstorps IF söker dig som har goda ledaregenskaper, tycker om att coacha och lyfta andra. Du har ett positivt sätt och är utåtriktad med hög social kompetens. Krav på utbildningsnivå minst UEFA C (Tidigare B Ungdom). Meriterande om du tidigare varit ledare för flick/dam-lag.

Sista ansökningsdatum är 15 februari, tjänsten kan dock komma att tillsättas tidigare. Varmt välkommen med din ansökan till kansli@lekstorpsif.se

Har du frågor om tjänsten kan du maila till ovan adress.

Vi erbjuder fina förutsättningar på Öckerö. Stabil förening med b.l.a egen inomhushall med 2st 5-manna konstgräsplaner och gym. Vi spelar och tränar på Prästängen IP, där vi under 2024 ser fram emot ett nylagt konstgräs. 

Vi har en grupp ambitiösa killar födda 2005-2008 (majoriteten 2007). Laget är anmälda till div3 och har under föregående säsong tränat två pass i veckan.

Vi söker en engagerad ledare som strävar efter utveckling, både hos sig själv och laget. Är du ny som tränare eller har varit med länge, man/ kvinna, hör av dig! (kvällstid)  

Hör av dig till David Fränne på 073-902 26 89 (kvällstid) så får du höra mer. 

Vi söker efter ytterligare en tränare till GFF:s damverksamhet. En verksamhet som är en av de största på damsidan i Göteborg. Vi har två seniorlag igång i division 2 och 4. Säsongen 2023 slutade vi på tredje plats i både divison 2 och 4. Inför kommande säsongen siktar vi uppåt!
För närvarande har vi 3 tränare samt en målvaktstränare. Men vi letar nu efter en fjärde tränare som ska vara en av de två tränarna kring vårt division 4-lag. Förutom att vara tränare är du också med att coacha laget vid matcher. All administration och annan logistik tar dock våra lagledare hand om.

Vi söker brett! Viktigaste egenskapen är engagemang. Oavsett om du är ny i tränarrollen eller har lång erfarenhet, tveka inte att höra av dig! Vi kan garantera en miljö som är lärorik för alla parter.
Vår hemmaplan är Majvallen vid Slottskogen där vi tränar och spelar våra hemmamatcher. Dessutom tränar vi en  gång i veckan på Valhalla IP.

Intresserad?
Är du intresserad att bli en i vårt tränarteam? Kontakta i så fall Stig Wejstål på mobil 0706 37 31 05 eller stig.wejstal@gmail.com.

Riyyo Atletic FC, en engagerad fotbollsförening, söker en kompetent och målmedveten tränare för vårt seniorlag i Division 6. 

 

Krav:

Erfarenhet av fotbollsträning.
Förmåga att hantera och inspirera seniorer.
Målmedveten inställning till att utveckla laget.

 

Vi erbjuder:

En passionerad fotbollsmiljö.
Möjlighet att forma och leda ett dedikerat seniorlag. 
Utvecklingsmöjligheter inom föreningen. 

Om du är redo att ta oss till nya höjder tveka inte att höra av dig till :

Riyyoatleticfc@hmail.com

 

Utbynäs SK har idag 3 st ledare och nu söker vi en 4:e för att komplettera våran ledarstab. Vi söker dig som brinner för fotboll och vill utvecklas som ledare. 

Vi erbjuder dig som ledare stöd i att växa som ledare genom utbildning som klubben står för. Tillsammans med stöttning från övriga i våran befintliga stab.

Är du den vi söker?

Skicka in din ansökan till: Christer.oxien@utbynassk.se  

Nu finns en distanskurs för tränare att söka på Universitetet, se nedan länk.