Anslagstavla

Här kan ni annonsera (kostnadsfritt) och söka efter spelare/ledare och efter träningsmatcher. Endast spelare som idag inte tillhör en förening får sökas. Ledare/tränare/föreningsutvecklare är okej och endast annonser som är förenliga med övergångspolicyn kommer att publiceras. Ni kan också sätta upp er på vår tränarlista.

Nu är det dags för de som vill sätta upp sig på Tränarlistan för fotboll och futsal inför säsongen 2021/2022. De som är intresserade av ett tränaruppdrag kan från och med nu anmäla sitt intresse.

Fyll i dina uppgifter i nedanstående formulär. Välkommen att sätta upp dig på tränarlistan!

Vi vill påminna er att ta del av vår Avsiktsförklaring och Övergångspolicy.

Maila till Anette Wigerud så lägger vi ut det på Anslagstavlan.
Meddelandet ligger ute i en månad efter införandet.

 

Vi söker nu en arvoderad tränare till våran unga talangfulla trupp, Utbynäs SK har de senaste åren tagit många kliv både utanför planen som på. Vi söker nu dig som vill vara med på resan framåt.

 

Hör av dig till:

Christer.oxien@utbynassk.se 

0735-444830

 

 

Göteborg Stad och RF Sisu Västra Götaland erbjuder en unik möjlighet för er föreningar att utbilda 1-2 unga ledare i åldrarna 15-20 år. Läs mer i inbjudan nedan.

Här kommer även information om de utbildningar och föreläsningar som Göteborgs Stad gått in och finansierat deltagandet på för era föreningsmedlemmar. De är alltså gratis för er. Nedan finns ett urval av exempel. Samtliga kostnadsfria föreläsningar hittar ni här.

 

För ungdomar:

Grundutbildning för tränare – Unga ledare 14-20 år

Se även Unga ledar-programmet här nedan.

 

För tränare:

In or outside the box – metodmaterial för att leda diskussioner med ungdomar om värdegrund, jargonger och kultur

Våga fråga – Suicide zero

 

För organisationsledare:

Styrelsens roll och ansvar

Grundläggande föreningsekonomi

 

För föräldrar:

Lunchföreläsning ”Förälder på arenan – så kan du stötta ditt barn”

 

Sprid i era kommunikationskanaler eller häng upp affischen i er föreningslokal. Affischen hittar ni här.

 

Unga ledar-programmet

Under 2022 genomför Göteborgs Stad tillsammans med RF-SISU Västra Götaland också ett Unga ledar-program där unga ledare får utbildning och arvode. Ta chansen att nominera unga ledare i er förening. Läs mer om programmet här eller gå direkt till ansökningsblanketten här.

 

Hela utbildningsutbudet

Är ni intresserad av att läsa hela utbildnings- och föreläsningsutbudet? Här hittar du kalendern på vår webbsida samt vårt utbildningsutbud.